Home > Samen gezonder

Van het leven genieten en tegelijk het cholesterol verlagen?

Ja hoor, dat kan.
Wij laten je zien hoe!

Met het programma 'Samen gezonder' helpen we je om een verhoogd cholesterol geleidelijk te verlagen. Dat doen we door je advies op maat te geven en je te motiveren om vol te houden. Tegelijkertijd zorgen we dat je kan blijven genieten van het leven!

Bestel nu je gratis Starterskit

en verlaag het cholesterol in 3 weken

De voordelen voor jou

Je avontuur is begonnen. Wat mag je verwachten?


Een gratis Starterskit

Met je gratis Starterskit kan je meteen aan de slag om het cholesterol te verlagen. Je zult merken dat je met kleine stapjes al binnen 3 weken resultaat kan boeken!

Voedingstips & recepten

Onze voedingscoach geeft je tips voor een voedzaam ontbijt, lunch en diner, terwijl je toch van het goede leven kunt blijven genieten.

Snelle en makkelijke tips om te bewegen

Onze bewegingscoach helpt en inspireert je om actiever te worden (en te blijven!). Hij bekijkt hoe je meer beweging kunt inlassen in je dagelijkse routine zonder je agenda om te gooien.

Becel ProActiv inzichten

Becel ProActiv heeft door de jaren heen heel wat ervaring opgebouwd op het gebied van cholesterolverlaging en een gezonde levensstijl. Die kennis delen we graag met jou door middel van praktische en nuttige tips.

Steun van andere deelnemers

Niet alleen de coaches zullen je inspireren: al 96.416 mensen doen mee aan het programma om hun cholesterol te verlagen! In het begin hadden ze het net zo lastig als jij. Maar inmiddels zijn velen van hen blij met hun nieuwe levensstijl, met kleine aanpassingen in onder andere voeding en fysieke activiteit. En als zij het kunnen, dan jij toch ook!?


Bestel nu je gratis Starterskit

en verlaag het cholesterol in 3 weken

mensen genieten al volop van het goede leven