Home > Samen gezonder > Beweging > Shake it off; dans je samen fit!
Shake it off; dans je samen fit!

Shake it off; dans je samen fit!

Elke dag een beetje bewegen? Het klinkt eenvoudig, maar soms heb je stiekem meer zin om wat leuks met je vrienden te gaan doen. Maar hé, waarom geen twee vliegen in een klap slaan? Ga gezellig sporten met elkaar, zonder dat het als sporten aanvoelt. Nodig je vrienden gewoon uit voor een stevige danssessie op de leukste zomer hits! 

Wist je dat een potje dansen op je favoriete nummers tal van voordelen biedt voor je lichaam én geest? Dit zijn er alvast enkele:

  • Je bent meer ontspannen. Draai die volumeknop maar naar omhoog en grijp je partner bij de hand. Zowel muziek als dansen met elkaar helpen om je stressniveau te laten zakken.
  • Je lenigheid gaat erop vooruit. Als je danst, werk je aan je flexibiliteit. Je spieren gaan immers alle kanten op! Dus laat je maar lekker gaan; je zal je algauw een stuk beweeglijker voelen. 
  • Je traint je geheugen. Dansen vraagt een hoop concentratie. Door je goed te focussen op de pasjes houd je jouw geheugen in topvorm. 

Kan je nog wel wat nummers gebruiken om samen op te shaken? Met deze zomerse hits wordt stilzitten onmogelijk: 

  1. Ricky Martin - Livin’ La Vida Loca 
  2. Snap! - Rhythm is a dancer 
  3. Santana - Smooth 
  4. Kenny Loggings - Footloose 
  5. Lou Bega - Mambo No. 5 

Meer beweegtips >Ook interessant voor jou

Meer beweegtips >

Wil je nog meer tips om vaker te bewegen?

Schrijf je nu in voor het Samen Gezonder programma: met de gratis starterskit en de hulp van onze bewegingscoach verlaag je doeltreffend het cholesterol. Ontvang tips om zonder veel moeite meer te bewegen en een coupon voor 1 gratis Becel ProActiv product. Merk na 3 weken al resultaat!

Vraag je gratis starterskit aan En verlaag het cholesterol met makkelijke beweegtips.