Home > Samen gezonder > Beweging > Wandelen tegen de herfstdip
Wandelen tegen de herfstdip

Wandelen tegen de herfstdip

Wist je dat je gelukkiger wordt van wat daglicht en beweging? Even een luchtje scheppen kan dus écht wel werken om die herfstdip tegen te gaan. Een mooie herfstwandeling stimuleert immers de aanmaak van het gelukshormoon serotonine. En dat is niet alleen goed voor je lichaam, maar helpt je ook aan een heldere geest!

Maak het leuker!

Wil je nóg meer genieten van de herfst tijdens je wandeling? Ga in het bos op zoek naar mooie kastanjes, eikels en herfstbladeren. De perfecte activiteit voor een zondagsuitje! 

Maak het actiever!

Net als wandelen kan ook hardlopen een goede invloed hebben op je stressniveau en gemoedstoestand. Dus wil je graag een stapje verder gaan? Zoek dan een paar stevige loopschoenen uit en begin eraan met deze 10 hardlooptips.

Meer beweegtips >Ook interessant voor jou

Meer beweegtips >

Wil je nog meer tips om vaker te bewegen?

Schrijf je nu in voor het Samen Gezonder programma: met de gratis starterskit en de hulp van onze bewegingscoach verlaag je doeltreffend het cholesterol. Ontvang tips om zonder veel moeite meer te bewegen en een coupon voor 1 gratis Becel ProActiv product. Merk na 3 weken al resultaat!

Vraag je gratis starterskit aan En verlaag het cholesterol met makkelijke beweegtips.