Home > Samen gezonder > Gratis starterskit

Verlaag het cholesterol in 3 weken

Verlaag het cholesterol in 3 weken

65% van alle 30-plussers in Nederland heeft verhoogde cholesterolwaarden*, maar slechts een fractie is zich daar van bewust, omdat er geen duidelijke symptomen zijn. Een verhoogd cholesterol is een risicofactor voor de ontwikkeling van hart- en vaatziekten.

Het is dus belangrijk om een te hoog cholesterol te verlagen. Dat klinkt misschien niet eenvoudig, maar wees gerust: kleine aanpassingen aan je voeding en leefstijl kunnen al snel een verschil maken.

Geen idee waar te beginnen? Geen zorgen, wij zullen je helpen. Vraag nu je gratis Starterskit aan met alles wat je moet weten over cholesterol én alles wat je nodig hebt om het cholesterol in 3 weken te kunnen verlagen. Je kan makkelijk aan de slag met het advies en de tips van onze coaches, en blijft intussen gewoon lekker genieten van het goede leven.

 • Starterskit

  Een starterskit met alles wat je moet weten om het cholesterol te verlagen
 • Gratis product

  Unieke code voor een gratis kuipje Becel ProActiv (250 g)**
 • Recepten

  Heerlijke, voedzame recepten van Ellen, onze voedingscoach
 • Beweegtips

  Eenvoudige tips om meer te bewegen van Martijn, onze bewegingscoach
Gelieve alle velden in te vullen.

Ontvang je Gratis Starterskit

Je kan enkel registreren met een adres in Nederland.

Wil je graag maximaal resultaat boeken met de hulp van onze coaches?

coaches

De privacy policy van Upfield Spreads is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens door Upfield Spreads. Klik hier voor onze Privacy Policy.

En verlaag het cholesterol in 3 weken.

*Factsheet Hartstichting, november 2012. Cijfers gebaseerd op het totale cholesterolgehalte van Nederlanders tussen 30-70 jaar.
** op 1 kuipje Becel ProActiv 250 gram. Bewaar je kassabon! Maximaal 1 deelname per huishouden/IBAN nummer. Vind hier de actievoorwaarden en kijk op www.gratisbecelproactiv.nl voor verdere informatie.