Home > Samen gezonder > Gratis starterskit

Verlaag het cholesterol met de tips uit de gratis cholesterol starterskit

Verhoogd cholesterol? De tips uit de gratis Cholesterol Starterskit helpen je op weg om het te verlagen. Je blijft genieten van lekker eten, je profiteert van een gratis product, ontvangt info over cholesterol en krijgt een handige lijst om gezondere keuzes te maken. Start vandaag nog en download de gratis kit.

Je Starterskit bevat:

  • Voedingsadvies
  • Lekkere recepten
  • Bewegingstips
  • Unieke code voor gratis product

Vul onderstaande gegevens in en download je gratis Starterskit! Je ontvangt ook meteen een unieke code voor een gratis kuipje Becel ProActiv (250 g)** in je mailbox.


Gelieve alle velden in te vullen.
Geslacht

Je kan enkel registreren met een adres in Nederland.

Wil je graag maximaal resultaat boeken?

Onze coaches helpen je om een verhoogd cholesterol geleidelijk te verlagen via het Samen Gezonder programma. Ze geven je gepast advies, waardoor je je inspanningen makkelijker volhoudt én toch blijft genieten van het goede leven.

Coaches: Martijn en Ellen

De privacy policy van Upfield Spreads is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens door Upfield Spreads. Klik hier voor onze Privacy Policy.

We versturen jouw Starterskit zo snel mogelijk.

**op 1 kuipje Becel ProActiv 250 gram. Bewaar je kassabon! Maximaal 1 deelname per huishouden/IBAN nummer. Vind hier de actievoorwaarden en kijk op www.gratisbecelproactiv.nl voor verdere informatie. Per adres verzenden wij slechts 1 Cholesterol Starterskit.