Home > Samen gezonder > Gratis starterskit

Verlaag het cholesterol in 3 weken via je voeding

Verlaag het cholesterol in 3 weken via je voeding

Wil je het cholesterol verlagen met voeding? Dat kan: dankzij evenwichtige maaltijden, in combinatie met de natuurlijke kracht van toegevoegde plantensterolen en voldoende beweging, kan je het cholesterol effectief verlagen. En dat terwijl je gewoon blijft genieten van het goede leven.

Start vandaag nog, want een verhoogd cholesterol is een risicofactor voor de ontwikkeling van hart- en vaatziekten. Weet je niet meteen hoe je aan zo’n cholesterolverlagend dieet begint of zie je er tegenop? Wees gerust, kleine aanpassingen kunnen al snel een verschil maken.

En daar gaan wij je bij helpen: vraag nu je gratis Starterskit aan en verlaag het cholesterol in 3 weken aan de hand van recepten met toegevoegde plantensterolen, die een bewezen cholesterolverlagend effect hebben. Je krijgt advies en tips over cholesterolverlagende voeding van onze coaches, en kan meteen aan de slag.

 • Starterskit

  Een starterskit met alles wat je moet weten om het cholesterol te verlagen
 • Gratis product

  Unieke code voor een gratis kuipje Becel ProActiv (250 g)*
 • Recepten

  Heerlijke, voedzame recepten van Ellen, onze voedingscoach
 • Beweegtips

  Eenvoudige tips om meer te bewegen van Martijn, onze bewegingscoach
Gelieve alle velden in te vullen.

Ontvang je Gratis Starterskit

Je kan enkel registreren met een adres in Nederland.

Wil je graag maximaal resultaat boeken met de hulp van onze coaches?

coaches

De privacy policy van Upfield Spreads is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens door Upfield Spreads. Klik hier voor onze Privacy Policy.

En verlaag het cholesterol in 3 weken.

* op 1 kuipje Becel ProActiv 250 gram. Bewaar je kassabon! Maximaal 1 deelname per huishouden/IBAN nummer. Vind hier de actievoorwaarden en kijk op www.gratisbecelproactiv.nl voor verdere informatie.